Üdvözlünk honlapunkon!

 

Egyesületünket 2007-ben alapítottuk meg azzal a szándékkal, hogy az itteni telek tulajdonosok, valamint a nyáron ide látogató fürdőzők kulturált, tiszta környezetben élvezhessék a vízpart által nyújtott szabadidős lehetőségeket. Nekünk, Tóbarátoknak nagyon fontos, hogy megtarthassuk a víz és a tópart természetes állapotát, tisztaságát, és gondoskodjunk arról, hogy a helyi tulajdonosok és minden ide látogató család élvezze az itt eltöltött időt.

Nem az a fő célunk, hogy minél több látogatót vonzzunk ide, hanem az, hogy az idelátogatók jó kedvvel töltsék el azt a pár órát, amit tóparti pihenésre tudnak szánni.

Az évek során sikerült többek közt megvalósítanunk, hogy a tópart rendezett legyen, több helyen szemeteseket állítottunk fel, homokos tengófoci  / röplabda pályát, valamint járdát építettünk ki, folyamatos rendezvényeket szervezünk… Ezeket mind az éves tagsági díjakból, valamint az adományozható személyi jövedelemadó 1%-os támogatásából sikerült létrehoznunk, sok-sok társadalmi munka mellett …

 

Szívesen várunk téged is egy hűsítő nyári fürdőzésre a Nyéki Középső Tó partján!

 

Nyékládháza Tóbarátok Egyesülete