Tóbarátok Egyesülete - Nyékládháza

 

Egyesületünknek bárki tagja lehet, aki elfogadja alapszabályzatunkat, és befizeti a változatlan, korábban megszavazott 2500 Ft. éves tagdíjat.

A befizetés módja:

közvetlenül a Matróz büfében elismervény ellenében, vagy

Bankszámlaszámunkra /név és lakcím feltüntetésével /  54300060 – 10062746 / számú számlaszámra.

Tulajdonos: Tóbarátok Egyesülete Nyékládháza

 

Pártoló tagként az adójuk 1%.-val rendelkezők a 18438888 – 1 – 05 számú adószámunkra rendelkezhetnek. név: Tóbarátok Egyesülete Nyékládháza.

Kérjük Önöket, hogy baráti, rokoni, munkatársi és ismerőseik körében népszerűsítsék az Egyesületünket, hogy minél több taggal és pártolókkal bővüljünk céljaink elérése érdekében.

 

A tagsági díjból( ami manapság egy 1 napos családi strandbelépő árának töredéke) fizetjük a tópart karbantartását (szemét szállítás, fűnyírás, virágok, padok rendbetétele), a könyvelési díjat és folyamatosan fejlesztünk és tervezünk, de a kivitelezéshez további tagok, ill. támogatók segítségére van szükségünk, hogy minden kitűzött célunkat elérhessük.

 

Ezekből a bevételekből próbálunk mindent kigazdálkodni, de mi ezt az összeget 100%-ban a célok elérése fordítjuk, azonban még így is sokszor társadalmi munkával kiegészítve sikerül csak teljesítenünk a kitűzött céljainkat.

 

Az eddigi és jövőbeni segítségüket, anyagi támogatásukat köszönjük!